huisvesting-personeel

Huisvest uw personeel snel en professioneel

Francis Real Estate zorgt, eventueel in samenwerking met uw hr- of relocation manager dat de (her)huisvesting van uw personeel op een snelle, adequate en vooral voor uw onderneming zorgeloze manier wordt uitgevoerd. Zo dragen we zorg voor de presentatie, selectie en bezichtigingen van de woning en worden alle wensen van zowel de kandidaat huurders als de verhuurder in gezamenlijk overleg overeengekomen.

Daarnaast bent u verzekerd van onze inhouse kennis omtrent juridische aspecten van de huurovereenkomst. Zo worden zaken als de tijdelijke aard van de huurovereenkomst, huurbetalingen en borg, en compliance met wet- en regelgeving op een verantwoorde manier afgewikkeld. Hierdoor kunt u met een gerust hart de huisvesting van uw personeel aan ons overlaten.

De afgelopen jaren hebben we voor bedrijven als TomTom, Booking.com, Ikea en Adidas zeer succesvol en op een uiterst prettige manier gezorgd dat hun werknemers deskundig en snel werden gehuisvest.

marylawsonFrancis Real Estate

Mary Lawson
Office manager


E-mail:
mary@francisrealestate.nl
Mobiel: 06-15105658

Maak een vrijblijvende afspraak voor zorgeloze huisvesting van uw personeel.

Profiteer direct van ons uitgebreide netwerk van huiseigenaren in en om Amsterdam. Francis Real Estate beschikt over honderden beschikbare turn-key woningen.

Ik sta u graag te woord tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Stuur me een bericht